torstai 25. huhtikuuta 2013

Piti juosta kymppi...

...meni yksitoista.

Sykkeet oli toki omaa luokkaansa ja meno hidasta, MUTTA puolustaudun ja perustelen, että olen edellisen aerobisen treenin tehnyt 5.4. ennen mökkiviikonloppua ja sitä seuraava kunnon treeni oli heti perään toissapäivänä. Ei kai ihme, jos vajaan kolmen viikon taukoilu hiukan tuntuu? Lepo ei näissä määrin juoksuhommissa kuitenkaan varsinaisesti kehitä. V*tuttaa kylläkin.

No, turha se on selitellä. Juoksukunto on repsahtanut ja sehän ei parane kuin juoksemalla. Siispä rikoot jalkaan ja lenkille.

Onhan se kuitenkin niin, ettei nuo rikoot nyt varsinaisesti kaunista. :D

Tarkoitus oli kokeilla, miten sujuu kympin juokseminen tänä keväänä. Näin se meni. Ei kovasti kehumista, ei sykkeissä eikä vauhdissa, mutta ah. On se niin ihanaa. Kaunis ilta, ihana auringonlasku. Valoisaa, sopivan viileää, muttei kuitenkaan tarvinnut topata kamalasti vaatetta päälle. Kuulokkeista huonoa eurohumppaa, vain minä, tie ja mun ajatukset. Olisin voinut juosta vaikka Turenkiin asti, mutta koska kello oli jo melkein puoli kymmenen illalla, juoksinkin vain Miemalan kautta takaisin kotiin. Pikkusen reilu 11km.

Muutama fiilistelykuva tuli napattua siinä juostessa. Juu. Juostessa. Tärähtämisestä saatte syyttää Pegasuksien ilmatyynyjä. Tuon parempaan kuvanlaatuun ei niillä juostessa pysty.

Kymppitie.

Vanajaveden silloilla.

Kohta pääsee uimaan!

Juoksen kuin hullu - kirjaimellisesti. Voi morjes, mikä ilme!
 Juoksulenkillä oli testissä Buzzaamani Maximin Hypotonic Sports Drink. Toisella testikerralla maku oli edellistäkin kertaa miellyttävämpi, paitsi silloin kun yritin välttää yskänpuuskaa imeskelemällä mynthonia...  Vatsa tuntuu tätä juomaa kestävän hyvin. Ohjeen mukaan juomaa pitäisi nauttia 500ml ennen harjoitusta ja sitten pari desiä parinkymmenen minsan välein. Ihan siihen en kykene. 11km lenkillä riitti aivan hyvin 500ml pullo ja vähän jäikin vielä. Pääsee varmaan pitkiksillä oikeuksiinsa.


Lenkin jälkeen palautusjuomana testissä oli myös Maximin Recovery Drink - maku vanilja. Maku oli kuin olisi juonut vaniljakastiketta. Nam. Palautusjuoman nauttija sen sijaan näyttää just siltä, miltä voi kuvitella ihmisen näyttävän, kun rapakunnossa juoksee 11km. Kamalalta.  Palautusjuoman ansiosta ei varmastikaan huomenna yhtään reississä tunnu, eihän?


Nyt nopeat venyttelyt, magnesiumia ja sänkyyn. Huomenna menen salille ja  pääsen pitkästä aikaa lihaskunnon pariin.

3 kommenttia:

 1. Mistä tuo viimonen kuva on? jos saa udella! :D Oon siis vasta viime syksynä muuttanut tänne Hämeenlinaan ja tuo näyttää kivalta paikalta kesällä käydä uimassa!!
  ps. en oo viel bongannut sua sairaalalla! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi uimarantakuva on uimahallin rannasta, siis ihan siitä uimahallin takaa. Ihan ok uimaranta. Ei tokikaan apparan veroinen, mut ihan jees.

   En mäkään ole bongannut sua. :)

   Poista
 2. Sinun päällä nuo makkarankuoritrikoot sentään näyttää hyviltä! Nyt lumien lähdön jälkeen kaduilla on näkynyt kaiken maailman löntystelijöitä hienot hifistelyvermeet päällä, että harkitsin jo ryhtyväni lenkkeilemään miehen vanhoissa kulahtaneissa verkkareissa välttyäkseni ohi ajavien autojen virnuilulta... :)

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.