maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lenkille vaikka henki menisi

Voi hyvänen aika, miten nyt tautitilanne taas vastustaa.

Jos edellispostauksessa oli treenitön päivä 11, niin mä en edes halua tietää monesko treenitön päivä nyt on.

Flunssa / influenssa alkaa olemaan selätetty, yskää lukuunottamatta ja kuumetta ei ole ollut yli viikkoon. Nenä vielä vähän valuu, mutta nyt on uusi ongelma. Kylki. Ilmeisesti olen yskinyt niin tehokkaasti, että olen saanut kylkivälilihaksen/kylkiluun/kylkiluut kipeäksi. Siis t o d e l l a  kipeäksi.

Ei siinä mitään, mahdollisimman vähän liikuttelua ja oireenmukainen hoito, eipä sille muuta voi.

Mutta.

Torstaina tein ehkä ällöttävimmän löydön ikinä, ja bongasin 8-vuotiaan hanurista luikertelevia yllätyksiä. Perheemme pienimmällä oli siis kihomatotartunta. Sehän tietää siivoamista ja vähän lisää siivoamista. Torstai-iltana tein löydön, perjantaina töiden jälkeen otettiin (koko perhe, totta kai) lääkkeet ja aloitin siivoamiseen. Lopetin perjantai-iltana n. klo 23:30, menin lauantai aamuna klo 7 töihin ja töiden jälkeen jatkui siivoussulkeiset.

Legonpesuautomaatti
Vasta pesty puhdas auto.
Meillä on nyt pesty joka paikka. Tolua ja kloritia on lotrattu niin, että käsistä kuoriutuu nahka. Legot, pehmolelut, ja pyssyt on pesty ja pyyhitty. Imuroitu sängyt ja sohvat ja pyyhitty  kaikki pinnat. Monesti. Matot on tuuletettu ja tampattu, samoin pesty peitot, tyynyt ja noin miljoona koneellista muuta pyykkiä. Siivosin lauantaina puolille öin ja sunnuntaina kävin kaverin tyttären huoneen tapetoimassa ja sen jälkeen taas siivosin. Samalla vaivalla kaivoin kaapeista neljä jätesäkillistä vaatetta kierrätykseen, pari isoa kassillista leluja annettavaksi eteenpäin ja varmaan jätesäkillinen kenkiä/lastenvaatteita myös jakoon pienemmille. Kaapeista löytyi myös puoli paperinkeräyslaatikollista lehtiroskaa ja muutama jätesäkillinen muuta roskiskamaa. Lopetin sunnuntai- illalla n. klo 22 saunaan ja uhkasin juovani siiderin. Joinkin, ihan melkein kokonaiset puoli tölkkiä. Tänään vielä jatkoin pyykinpesua ja kuurasin samoilla vaivoilla auton.  Että se siitä kyljen paikallaan pitämisestä ja rasituksen vähentämisestä...

No. Sentään muuten on tullut kevät. Ja tippunut hampaat.

 


Lopputuloksena kylki on äitynyt niin kipeäksi, etten voi seistä, en voi istua, en voi maata, en voi liikkua. Lisäksi kyljen varominen on jumittanut koko selän lapaluiden alaosasta ristiselkään asti. Huomenna visiitti työterveyteen.

Treenaa tässä nyt sitten. Särkylääkkeitä olen popsinut, mutta ei niistä merkittävää hyötyä tunnu olevan.  Harmittaa, koska a) pitäisi treenata Extreme runille ja b) just nyt pitäisi testailla ja Buzzailla Maximin tuotteita.

Silti. Ja juuri siksi.

Laitoin tänään jalkaan uudet Nike Pegasukset. Otin Maximin patukasta energiaa ja kävin löntystelykävelyllä, vaikka joka askel sattui kylkeen.
Makuna Caramel & Choko oli ehkä mun makuun vähän turhan äitelä ja patukka itsessään kovin hiilaripitoinen. Toimisi varmaan paremmin ennen pidempää juoksulenkkiä? Nyt löntysteltiin hissukseen 45min ja vajaa 4km. Yhden pienen juoksuspurtin otin testimielessä. Kylkeen se ei sattunut sen enempää kuin kävelykään, paitsi sitten, kun hengästymisen lisääntyminen provoisoi yskänpuuskan... Ehkä jotain kirottua pk:ta kykenee? Ärsyttää, kun on ihan pelkkää valivalia ja naukumista tämäkin iloinen (as if!) treeniblogi (jaaniinmikä!?).

Nojoo. Buzzaamisesta ja Maximin tuotteista vielä vähän alla.

Lisäinfoa täältä: Maxim


Jos jolle kulle buzzaus ei ole tuttua, niin se on niin sanottua "Word of mouth"-markkinointia, tarkoituksena on erilaisten kampanjoiden kautta antaa buzzadoreille erilaisia tuotteita kokeiltavaksi, buzzadorit sitten kertovat tuotteista edelleen - sukulaisille, ystäville, työkavereille, harrastuskavereille jne. Tuotteita on laidasta laitaan.
Mikäli sinäkin kiinnostuit voit liittyä mukaan buzzaajien iloiseen joukkoon! :) Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi. 

<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis</a> 

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on Devis):
Jos haluat tutustua Buzzadorien toimintaan ennen liittymistäsi klikkaa tästä:
Ehkä se tästä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.