torstai 11. huhtikuuta 2013

Kuuma muija!


Tiistaina olin iltavuorossa (lastenosastolla!!) klo 22 asti. Muutaman kerran iltavuoron aikaan yskäsin ja loppumetreillä tuli vilunen olo. Parkkipaikalle kävellessä yritin pysytellä keskellä housuja ja autosta käänsin kaikki lämmityshanikat pyllygrilliä myöten täysille. Kotiin tultaessa sanoin miehelle, että mä oon niin saletisti kohta kipeenä. Kotiin tullessa näytti kuumemittari 37,1. 1½h myöhemmin 38,7 ja siitä se sitten kipusi kuvan lukemiin ja vielä vähän ylikin. Tiistai-iltana kaaduin sänkyyn ja käytännössä seuraavan kerran nousin sieltä äsken, toki eilen kävin työterveydessä. Nyt buranan voimalla on kuume laskenut ja sain itseni freesautumaan suihkuun, mutta ei se ihmeitä tehnyt. Armaan puolisoni mukaan näytän silti aivan zombielta.

Ei tarvinnut testata juoksulenkkareita. Eikä tarvi varmaan mennä viikon päästä juoksemaan tasotestiäkään. Juuri laitoin sähköpostia Runners Highille, että voiko tasotestin siirtää seuraavaan mahdolliseen testausajankohtaan... Toivottavasti tämä nyt pian helpottaa, koska on ihan tosi tosi tosi tylsää olla kipeänä.

Myös Maximin paketti saapui Buzzadorilta. Oih mitä kaikkea ihanaa testattavaa siinä olisikaan, jos vaan pääsisi treenaamaan!! Ehkä haukkaan yhden Energy Barin ja olen sen jälkeen elämäni kunnossa? Eikö? Buzzaamisesta voi lukea esim. täältä ja Maximin tuotteista täältä.

2 kommenttia:

 1. Toivottavsti paranet pian! <3
  Mäkin täällä vetelen vitamiineja tupla/tripla-annoksia ja lepäilen tän päivän, että tää orastava kipuilufiilis menis pian ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää tuli niin puskasta, ettei ehtinyt mitään.

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.