tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mahtava viikonloppu!!

Edellisen postauksen informatiivinen arvo oli juuri riittävä kuvaamaan viikonloppua. Teemana oli ihanat naiset, hyvät ystävät, hyvä ruoka ja vähän hyvää juomaa.

Perjantaina pakkasin autoon laskettelukamat, bilevaatteet ja muutaman pullon kuohuvaa ja käänsin Skodani nokan kohti Jämsää ja Himosta. Varattuna oli mökki seitsemälle naiselle ja tiedossa bileviikonloppu PMMP:n (joka tosin sairastapauksen vuoksi korvaantui Movetronilla) ja Kaija Koon tahdissa. Himoksella vietettiin yhtä aikaa myös toisen hyvän ystäväni kolmekymppisiä, joten reissulla tuli parikin kärpästä samalla läimäyksellä.

Mukana kaikki tarpeellinen + vähän yli!
Yhdessä naisten kanssa etukäteen suunniteltiin ruokalistaa. Kanasalaattia, takkamakkaraa + salaattia, feta-pinaattipiirakkaa ja  salaattia, vähän herkkuja. Kävin hoitamassa ruokaostokset Jämsässä, josta kärryllinen ruokaa tarttui mukaan. Mökille, saunaan ja kaunistautumaan. Vierailu synttäribileissä ja Movetronia katsomaan. Ilta tuli tanssittua niin, että hiki oli koko ajan.

Päivi Lepistö näytti ja kuulosti ihan samalta, kuin 90-luvullakin.

Noin puoli neljä nukkumaan ja lauantai päivänä ennen puoltapäivää rinteeseen. Kaveri oli ostanut itselleen alesta Halti Tiuku-lasketteluhousut, jotka onnekseni oli hänelle vähän naftit ja mulle kuin tehdyt. Ja värinä ihana korallinen pinkki. Ostin pois ja koeajoin heti.
Olo ei ollut puolilta päivin vielä ihan freeseimmästä päästä, ja tunnustettakoon, että ensimmäisissä mäissä tuntui, että kaarteet on aivan liian jyrkkiä ja sukset kaipaa ehdottomasti pitovoidetta. Äkkiä se olo siitä freesautui ja fiilis oli mitä mahtavin. Fiilis oli ehkä jopa parempi, kuin keli ja hei, sekin oli upea!Jossain vaiheessa oli tauko paikallaan. Rinneravintolan terassilla auringonpaisteessa oli aivan mahtava istahtaa hetki.

Tässä vaiheessa maistui jo yksi siiderikin.
Viiden tunnin laskun jälkeen olo lähenteli euforista. Ja siltä se myös näyttää.  Olo oli niin pöljän onnellinen että meinasin poksahtaa halki.Suihkuun, syömään ja taas kaunistautumaan. Maltillisesti kuohuvaa ja pyörähdys synttäreillä ja illan päätähtenä Kaija Koo, joka veti kyllä upean keikan, vaikken nyt erityisesti fani olekaan. Tanssittua tuli taas paljon ja juotuakin - vettä enimmäkseen. :)

Sunnuntaina n. klo 9 herätys, aamiainen, porukalla mökki kuntoon, pikainen ajokunnon arviointi (myös virkavallan toimesta --> siisti rivi nollia. ;)) ja kohti Hämeenlinnaa. Olo oli viikonlopun jälkeen väsynyt, mutta ah. Niin onnellinen.

Nyt, eilen ja tänään pari iltavuoroa ja toipumista viikonlopun univeloista. Bileviikonloppu oli aivan mahtava. Ei liikaa nautintoaineita, mutta ei tiukkapipoista nollatoleranssiakaan. Hyvä fiilis, hyviä ystäviä ja ihana ulkoiluaktiviteetti rinteessä. Huomenna testaamaan uudet juoksulenkkarit ja salille. Tänään ei enää ehdi. Eilen sain myös virallisen päätöksen valinnastani toimeen. <3

Nyt on ihan kamalan hyvät pössikset elämän joka  osa-alueella. Se on varmaan tämä kevät. Nauttikaa! Pus. :*

2 kommenttia:

  1. Heiheiheihei! Taas pinkkiä. Mikä sua vaivaa???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos kuule se! Ikäkriisi? Kohta vaihdan keittiön ikkunaan ruusuverhot, usko pois vaan!

      Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.