tiistai 16. huhtikuuta 2013

Treenivaatteiden kevätinventaario

Ei sillä että laskisin, mutta treenitön päivä nro 11. Yskiminen sattuu keuhkoon ja ottaa päähän.

Järkevämpää tekemistä odotellessani olen pyöräyttänyt treenivaatekaappinihyllyni ympäri.

Totesin omistavani yhdet uskolliset varmaan viisisataakilometriä nähneet haaruksista/persuksista lähes puhki kuluneet Asicsin juoksutrikoot, yhdet Soc:n käyttökuntoiset trikoot, yhdet natsisiwan trikoot jotka on niin kummallisen malliset, etten tiedä mitä kohtaa yrittäisi kasvattaa, jotta ne olisi istuvat ja Craftin talvitrikoot, jotka sulattaa plusasteilla persettä vähän turhankin kanssa.

Juoksupaitaosastolla omistusoikeus on neljään pitkähihaiseen. Säälittävää. Okei. Niillä pärjää, koska kohta on kesä ja kärpäset. T-paidoista löytyi suosikki Nike Run Wild (bannerissa), kaksi Espoon Rantamaratonin paitaa sekä Craftin t-paita, joka näyttää tällä hetkellä siltä, että muutama viisi kiloa vähemmän olisi parempi. Takkeja kaksi. Punainen ja  harmaa Craft. Ei ihminen muuta tarvi.  Paitsi juoksukunnon.Lyhyissä trikoissa pinolla olikin sitten enemmän korkeutta. Tosin, osa näistä on sensorttisia collegepöksyjä, että sopivat ainoastaan salin puolelle tai ryhmäpompintaan, eikä ne varsinaisesti sielläkään muotoja imartele. Treenibyysiä silti. Yhdeksät lyhyet trikoot ehkä silti riittää? Shortseja löytyy neljät. Craftin juoksushortsit, naftit. Niken Ghetto Bootyt, jotka tarvitsevat bootyn ennen kuin ne päällä voi juosta ja parit muut.Toppeja on. Lisääkin vois olla.


Ja mitäpä luulette. Tarviisko vielä yhdet treenikengät? Eikö olisi vielä tilaa sellaisille painijakenkä-mallisille?  (yhdet on lisäksi treenikassissa, btw...)

Siellä ne on, mun tossut sulassa sovussa, uudet ja vanhat.

Uutta kotia etsii tämän inventaarion johdosta vielä mm. Adidaksen salikengät (n. 37), Niken pinkki-harmaa treenikassi, Davidin pinkki treenikassi, Reebokin Easytone-jazz housut (koko M) ja  Easytone t-paita (M?), Adidaksen pitkät housut (S) ja Crivitin punainen toppi (S). Torstai-softshell ulkoiluhousut (36), Icepeak-lohenpunainen softshell-takki (36).  Kuvia saa, jos kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.