tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pepputreenin jälkeistä palauttelua

Eilen tosiaan tein jalkatreenin. 2kk tauon takaiset painot alkaa hiljalleen lähentyä, mutta ei vieläkään olla palattu entiseen. Etureisi-takareisi- osasto menee 5-10kg pienemmillä painoilla, kuin ennen taukoa, kyykyissä rojua on tangon päissä 5kg vähemmän, kuin ennen tapaturmaa ja prässissä ollaan taas sarjapainoissa kiltisti alle sadassa kilossa (voi säälisääli). Pohkeet menee samoilla, kun vähän irvistää tiukemmin. Askelkyykkykävely on ehkä ottanut eniten turpaansa, niin kuin eilisessä postauksessa mainitsinkin ja Easytonet ei asiaa varsinaisesti helpota...

Ei sillä. Pienentyneistä painoista huolimatta tuntuma on taas taattu. Peppu alkaa lähettämään sellaisia signaaleita, että treeni on mennyt sinne, minne on tarkoitettukin. Parhautta!

Tänään meinasin mennä palauttelemaan spinningiin. Ruokaostokset venyi kuitenkin vähän turhan pitkäksi, joten kysyin lähes naapurilta, saisiko hänestä lenkkiseuraa. Hän on aloitellut juoksentelua hiljalleen ja niin mentiin. Normikasin lenkki heitettiin, alkuun kävelyä, sitten hölkkää, jäiset kohdat kävelyä ja taas hölkkää, ylämäki kävelyä, jäisellä pientareella kävelyä ja loppumatka hölkkää. Sainpa puristettua lenkkikaverin vielä pieneen loppukiriinkin kotioven häämöttäessä jo näkökentässä.

Statsit oli jotakuinkin 8km, 1:12 ja keskisyke maltilliset 140. Olipahan ainakin palauttavaa ja peekoota. Statsit täällä

Mitähän sitä sitten. Huomenna ainakin yläkroppatreeni, mutta pitäisi sitä kuntoakin kasvattaa kohisten, joten oliskohan se sitten kävely/hölkkäpäivän jälkeen näille romupolville vähän armoa ja huomenna spinnu? Koskahan sitä kaivaisi pyörän lumihangesta ja pääsisi työmatkapyöräilemään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.