sunnuntai 16. syyskuuta 2012

18,39km silkkaa rakkautta

Tänään raahauduin väsyneenä työpäivän, lapsen harrastuksiin kuskaamisen ja vatsanvääntelyiden jälkeen kuitenkin lenkille. Kannatti.

Kaikkia ennakko-odotuksia vastaan, lenkki kulki hyvin. Sykkeet pysyi hämmästyttävän matalalla (keskisyke 155) ja juoksu kulki hyvin ja ihmeen lujaakin, noille sykkeille ja tuolle matkalle. Keskitahti oli 7:41 ja aika liikkeellä 2:17.

Ekat 10km mulla oli huikean hyvää lenkkiseuraakin. 7-vuotias poikaseni fillaroi vierellä mukisematta tosi reippaasti. Saatoin pojan kotipihaan asti (oli jo melko pimeää) ja kotipihassa oli hieman teknisiä vaikeuksia lukon kanssa, joten parin minuutin tauko tuli siinä 10km tietämillä. Jatkoin siitä vielä itsekseni matkaa reilu 8km verran.

Datat täällä.

Vähän saattoi olla aineenvaihdunta käynnissä...Varsinainen Mrs Wet T- Shirt!


Alkuviikko levätään, palautellaan ja tankataan hyvässä seurassa, koska tämä Rouva lentää huomisaamuna klo 9:30 koneella Riikaan ja nautiskelee siellä olostaan 2 yötä ja 3 päivää kaksin ihanan aviomiehen kanssa. Paluulento on takaisin Helsingissä keskiviikkona alkuillasta ja torstaina kutsuukin jo työt.

Nyt pitänee tehdä jotain muuta kuin päivittää blogia. Vaihtoehtona lienee pakata tai nukkua. Kamerakin on lataamatta. Passi on sentään jo etsitty ja löydetty.

5 kommenttia:

  1. Huippu lenkki!!
    Ja mahtia reissua vielä kerran! :)

    VastaaPoista
  2. Tuntuu siltä, että tällä viikolla todella moni on lähdössä jonnekin. Ihan tässä matkakuume itselläkin kasvaa. :P

    Hauskaa ja rentouttavaa reissua! :)

    VastaaPoista
  3. Toi paita on ihan kuin omani aina spinningin jälkeen ;)

    Ihanaa matkaa teille! <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Tänään on vähän matkaväsyä ilmassa, joten hotellille kylpyyn ja nukkuun ja huomenna jatkuu taaperrus ympäri Riikaa. Ihmeen vähän tuntuu eilinen lenkki. Polvet vähän juilii portaissa ja selkä on vasemmalta jumissa. Venyttelin sitä älykkään näköisenä äsken baarissa.

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.