tiistai 18. syyskuuta 2012

Nike Outlet!!

Hellou ja terveiset aurinkoisesta Riikasta (Riiasta, whatever!) !

Täällä on aivan mahtavaa, aurinkoista, ihanan näköistä ja seura on hyvää. Tänään tapasin lajitoverini, rouva (tai herra?) virtahevon Riga Zoo:ssa, näin kaveri kirahvin ja monta muuta enemmän tai vähemmän eksoottista eläintä. Ollaan lojuttu kahviloissa juoden herkkukahveja, lönkötelty pitkin katuja ristiin ja rastiin. On syöty hyvin ja nautittu.

Tänäänkin eksyttiin vailla päämäärää isoon ostoskeskukseen. Rättikauppoja ja kenkätaivaita toinen toisen jälkeen. Kolmannessa kerroksessa oli taivas, paratiisi tai mikä nyt kenenkin vakaumukseen sopii. Pari random Sport Outletia ja Niken oma Outlet! Sääli, että budjetti on niin rajallinen... Kotiin lähti vain yksi uusi treenitoppi, mutta aijai, mitä namuja siellä olis ollut!

Jalat tuntuvat palautuneen hyvin, kävelyä on tullut harrastettua kilometrikaupalla ja voi olla reissutennareiden terveisinä parit rakotkin kotiin viemisinä. Toivottavasti ei haittaa juoksua sunnuntaina. Nyt kylpyyn, nukkumaan ja huomenna päivällä kotia kohti.

Ja jos joku tietää miten bloggerin android-sovelluksen tabletissa saa liittämään kuvia oikeinpäin, niin kertokaa toki. Nyt en viirsi kuvia liittää, kun kääntyy poikittain kaikki...

1 kommentti:

  1. Voi kääk! NIKE OUTLET!! Kuinka haluaisinkaan sinne ison setelitukun kanssa! ;D
    Toivottavasti on ihana reissu kokonaisuudessaan!! <3

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.