perjantai 14. syyskuuta 2012

Vapari = tevari, motari, citari, tiimari, mäkkäri, foreveri ja siideri.

Ylläoleva otsikko oli tänään Facebookin tilapäivityksenä. Otsikko kuvaa tätä päivää, mutta melko paljon touhua, säpinää ja sydämentykytyksiä on näihin muihinkin päiviin mahtunut.

Tiistaista lähtien olen  siis ollut töissä. Treenaamaan uskaltauduin vasta torstaina, vaikka flunssa ei juurikaan enää vaivaakaan. Syynä tosin se, etten tiistaina ehtinyt, koska oli vähän aika paljon muuta draamaa elämässä, mutta ei siitä tässä yhteydessä sen enempää. Keskiviikkona suunnittelin aamupäivällä kevyttä lenkkiä ennen iltavuoroon menoa, mutta satoi vettä aivan kaatamalla. En uskaltanut mennä kastelemaan itseäni, ettei tauti pahene uudelleen. Eilen raahasin itseni kympin lenkille. Vaikeuksien kautta, väsyneenä ja vasta klo 21.

Väsymyksestä huolimatta lenkki kulki aivan törkeän hyvin ekat 5km, hetken salaa jo toivoin vihdoin onnistuvani alittamaan tunnin kympillä. No, ei tänäkään kesänä. Vitosen jälkeen jalat meni ihan veteläksi, sykkeet laski ja tuntui, että energiat loppui ihan tyystin. Ei ihme. Siinä vaiheessa muistin syöneeni viimeksi töissä lounaalla. Ei näin. 1:04:55 meni sitten lopulta aikaa kymmenessä kilometrissä. Ei ehkä aamuvuoron jälkeen (herätys viimeistään klo 6) ihan optimaalisin lenkkeilyaika, varsinkaan syömättä.

Viikon aikana sain  myös haettua  tilaamani G-Starin mustat farkut. En äkkiseltään keksi mitään sen parempaa, luovat ihastuttavan illuusion hyvin muotoutuneesta perssiistä ja kapeasta vyötäröstä. Aivan mahtavat.  Lisäksi sain muunlaista kirjepostia. Todellisen rakkauskirjeen. Jaa nämä elämäni tähtihetket kanssanne kuvakollaasin muodossa.
Tänään vietin siis ansaittua vapaapäivää töistä ja päivä on mennyt asioita hoidellessa ja ostoksilla. Imuri / Hooveri olisi kanssa sopinut litanian jatkoksi, mutta siirtynee huomiselle. Tevarista (paikallinen musaliike) kävin ostamassa rumpukapuloita, motarista (Motonet) spraymaaleja (Don't ask...), Citymarketista (eli citarista) hain 9prk Gainomaxia, (oli hyvä tarjous, 2,99€/3prk!), tiimarista askartelutarvikkeita (Don't ask toisen kerran!), mäkkäristä kanasalaatti ja illan kruunuksi vielä Foreverille. Kävin pitkästi aikaa pumpissa ja sh'bamissa. Pumpissa oli kyllä lihasvoimat hukassa, vaikka tein taas viikon tauon vuoksi pienemmillä painoilla kuin yleensä. Tietty tuo aerobisen lisääntyminen nyt varmasti vaikuttaa kanssa ja ehkä vielä tautikin painaa. Otin salille testiin saamani näytteen High5 Zero - tabletista, joka liuotetaan 750ml vettä. Myyntipuheen mukaan pitäisi parantaa vaikka ja mitä.

"This drink has a pleasant taste and is ideal for low-carb training. It provides your body optimally with all necessary electrolytes, so that a better lipid metabolism is guaranteed during medium intensive workouts than with a normal sports drink. Moreover, the risk of dehydration is banned."

Yhden tabletin kokeilun perusteella en menisi kehumaan. En huomannut mitään vaikutusta missään, paitsi siinä, että janontunne ei lähtenyt mihinkään. Hörpin koko 750ml nestettä viimeistä pisaraa myöten Pumpin ja Sh'Bamin aikana ja olin suu kuivana tunnin loppuosan. Ei vakuuttanut. Ensi viikolla testiin pääsee kehuttu Dura Max- aminohappovalmiste, jota toivon kykeneväni ottamaan mukaan myös Espooseen.

Nyt kuitenkin kuvasaastetta a'la Devis. Olkaa hyvät.Kuvassa takkatuli, g-star arse x 2, rakkauskirje, treenilook tältä päivältä ja myös kaupunkireissun look.


Nyt. Vielä. Se. Siideri.

5 kommenttia:

 1. Mä mitään siideriä jaksanu juoda...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsin laiskuri. kyllä mä ainakin jaksoin. soo.

   Poista
  2. Korjaan virheeni tänään siivouksen, pitkiksen ja saunan jälkeen! :)

   Poista
 2. Vitsi sä sait halvalla Gainomaxia. Oiskohan täälläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ainakaan ole kuin toisessa citymarketissa. Parasta ennen 26.10.12, että oiskohan siksi? Voin käydä hakee sullekin ja laittaa ens viikonloppuna nioben mukaan, jos tahdot. :) Makuvaihtoehtoina ei tosiaan ole kuin suklaa, muut oli ihan normihintaisia.

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.