perjantai 7. syyskuuta 2012

Tunnustus!

Ihana Monna oli saanut blogiinsa tunnustuksen ja tunnustuksen sääntöjen mukaan laittoi sen myös eteenpäin.Minulle!  Monna kirjoitti blogissaan näin: "Deviksen blogi Turtle on the run on uusimpia tuttavuuksiani blogimaailmassa. Jo blogin nimi ja kuva on sellaiset joista tykkään! :D Myös Deviksen oma tyyli kirjoittamisessa on ihana ja nykyään odottelen aina myös hänen päivityksiään."

Monnalle hurjasti kiitoksia! Lämmitti kovasti mieltä.
 
Tunnustuksiin liittyy aina myös "edelleenjakamis-sääntö", ja se menee tällä kertaa näin:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen. 
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Viisi omaa lempiblogiani tulee tässä:

1. Niobiumia on suosikkiblogi jo vuoden takaa. Rakastan sitä tarmoa, sinnikkyyttä ja sitoutumista millä niobe ryhtyy kaikkeen siihen, mihin ikinä päättää ryhtyäkään. Niobelle ei KOSKAAN kävisi niin kuin minulle, että havahdun 3 viikkoa ennen puolikasta siihen, että olen tehnyt kaikkea muuta, paitsi sitä mitä olisi pitänyt. Niobe on juoksumentorini, esikuvani ja idolini. Luv ya!

2. Ässän käkenä tätä blogia vaan ei voi lukea purskauttamatta kahveja näppikselle. Hervottoman hauska kirjoittaja ja hauskat kirjoitukset! Arvostan.

3. Hyvän olon metsästäjä Marnie tuli tutuksi Niobiumin kautta. Marnien terve tapa suhtautua liikuntaan, laihduttamiseen ja kokonaisvaltaiseen, kestävään elämäntapamuutokseen on asia, jota ihannoin.

4. Endorfiinikoukussa on kestosuosikki aikojen takaa. Ele on esikuva terveestä suhtautumisesta treeniin, perheeseen ja ravintoon. Ele on nainen, joka tekee mahdottoman mahdolliseksi ja osoittaa meille muille, että nainen voi olla yhtä aikaa täydellinen kodinhengetär, huippuäiti ja huippuvaimo, aktiivinen liikunnanharrastaja ja vielä älyttömän hyvännäköinenkin!

5. Katoa läski katoa on itselleni melko uusi blogituttavuus. Jälleen yksi esimerkki terveestä suhtautumisesta treenaamiseen.

***

Postausehdotuksia tuli vähän niukanlaisesti, mutta heräsin silti itsekin miettimään asiaa.

Monna toivoi ravintoaiheista postausta. En ole ravitsemusguru, joten voisin tehdä "olet mitä syöt" - henkisen kuvapostauksen päivän ruuista mitään kaunistelematta. Lisäksi ajattelin esitellä ehkä aavistuksen sarkastiseen tyyliin(i) omat suosikkilajini ja kertoa hieman siitä, miten olen kyseisen lajin harrastajien sekaan eksynyt, ehkä joskus voisin raottaa myös arkeani ja kertoa työstäni, joka ei ole kovinkaan mediaseksikästä.

Te saatte päättää mikä aiheista on eka. Aikaa päättää on... Huomiseen!
 (Jos osaan tehdä kyselyn sivupalkkiin...)


4 kommenttia:

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.