sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Olen kofeiinibanaani!

Kuvapostaus "olen mitä syön"- hengessä voitti äänestyksen ylivoimaisesti, vaikka ihmeen paljon ääniä riitti "hoitotyön tähtihetkillekin".  Ehkä kerron työstäni silti, joskus ja jossain vaiheessa.

Nyt kuitenkin saatte sitä, mitä tilasitte.


Näiden kuvien perusteella ei passaa yhtään ihmetellä, miksi turvottaa koko ajan ja jatkuvasti. Ne kirotut hiilarit!  Kahvi  toki toistuu pitkin päivää, etenkin työpäivien aikana. Uutena tulokkaana sentään on tullut vihreä tee, jota olen opetellut juomaan vasta ihan hiljattain, kiitos nioben.


7 kommenttia:

 1. syötkö vaan yhden aterian päivässä vai jemmasitko perjantailta iltaruuan ja lauantailta lounaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina jäi tosiaan iltaruoka syömättä, koska poika söi jotain ennen judotreenejä ja me aikuiset ei jaksettu tehdä meitä varten mitään erityistä ja lauantaina söin aamupalan lounasaikaan nukuttuani melkein puolille päiville. Klo 15 jälkeen lähdin reilun parin tunnin lenkille, joten eipä siinä kahta isoa ateriaa päivään mahtunut. Hevipitsa oli kylläkin aika hevi, että kalorit varmasti tuli täytettyä.

   Torstaina kyllä söin töissä lounaaksi porsaanlihaa, salaattia ja lanttukuutioita, mutta niistä ei ollut kuvaa.

   Poista
 2. Joo, vihreäteeaddikti täällä moi :D

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä hiilaripitoista, mutta silti perusterveellistä ruokaa. :)
  Noilla sun juoksulenkeillä hiilareita saakin tulla reilusti, mutta toki pieni proteiinilisä ei olisi varmaan pahitteeksi. Rahkojakin löytyy nykyään melkein joka maussa, ja perusmaitorahkasta saa marjojen tai mehukeiton kanssa aika herkkua. :)

  Ja, vihreä tee on <3 varsinkin näin syksyn viileinä iltoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normiolosuhteissa syönkin päivittäin rahkaa raejuustolla ja mehukeitolla. Se on jo työpaikalla ihan legenda. Epäilevät mun kohta alkavan muistutaa rahkaa. Miten saattoikin olla, ettei osuut yhteenkään päivään?

   Hiilarit yritän yleensä pitää siinä 100hh puolin ja toisin. Vähemmällä pärjää, jos ei juokse, mut juoksupäivinä tarvitsen selvästi enemmän.

   Mannapuurot ja pizzat ei yleensä kuulu normiruokavalioon ollenkaan. Molemmat oli pojan toiveita vakaaviikonlopun ruuiksi, joten olihan ne toteutettava. Leipä on aina täysjyväruista ja välillä on kausia, etten käytä sitä ollenkaan.

   Normiolosuhteissa luulen, että olen ihan hyvällä mallilla ravitsemuksen puolesta, kun vaan karsisi nämä poikkeukset pois. :)

   Poista
  2. Ihan tosi kivoja typoja hei, kun kirjoittaa sängystä tabletilla!

   Poista
 4. :) No niin, aivan. Jä näitä poikkeuksia pitää kyllä olla jokaisella välillä.
  Pelkkä rahka kävisi tylsäksi.. :)

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.